Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2006

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ

Η τωρινή πραγματικότητα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις χθεσινές δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές είναι άνευ προηγουμένου, ούτε ο πλέον ευφάνταστος νους δεν εδύνατο να το προβλέψει.

Η σαρωτική στην κυριολεξία επικράτηση του ΚΚΕ ανά τους δήμους και τις νομαρχίες της επικράτειας ταρακούνησε συθέμελα το πολιτικό κατεστημένο της χώρας το οποίο την τελευταία τριακονταετία είχει εγκλωβιστεί στον στείρο δικομματισμό. Η εκλογική αυτή νίκη της πλέον προοδευτικής παράταξης του τόπου έρχεται να ταράξει τα νερά του λιμνάζοντος καπιταλιστικού συστήματος το οποίο αποτελεί το εχέγγυο της εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης από τους στυγνούς πλουτοκράτες. Από το σύνολο των νομαρχιών όπου και η ψήφος έχει κυρίως πολιτικά χαρακτηριστικά και δεν επηρεάζεται μόνο από την προσωπικότητα και το έργο των υποψηφίων το ΚΚΕ κατόρθωσε να έχει ήδη από την πρώτη Κυριακή τους 50 νομούς. Ο μόνος νομός που δεν κατορθώθηκε να εκλεχθεί υποψήφιος στηριζόμενος από το ΚΚΕ είναι ο νομός Θεσσαλονίκης.

Ο κ.Ψωμιάδης νομάρχης Θεσσαλονίκης για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία δήλωσε:
ο Πάνος ο Ψωμιάδης είναι υπεράνω κομάτων και ιδεολογιών και αυτό το ξέρει ο κάθε μπαγιάτης Σαλονικιός. Το κράτος των Αθηνών θα βρει το μάστορή του άλλη μια φορά από μένα και αυτό είναι δέσμευση. Ζήτω η Μακεδονία! Ζήτω η Θεσσαλονίκη ! Ζήτω τα λαδάδικα ! Ζήτω η Μπουγάτσα με κιμά! Ζήτω η Μπουγάτσα με Τυρί! Κάτω το κράτος των Αθηνών!

Η γ.γ. (γάμησέ τα, γάμησέ τα) του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα αφού κατανάλωσε περί τις πέντε φιάλες ποτού βότκα Ρωσικής προελεύσης, έδωσε συνέντευξη στα ΜΜΕ στο σπίτι του εργάτη:
Επιτέλους ο ελληνικός λαός ξύπνησε, είδε ποιο είναι το καλό του, κατάλαβε το λάθος που επί εξήντα συναπτά έτη επαναλάμβανε. Το εκλογικό αποτέλεσμα ξάφνιασε τους πάντες αλλά όχι και εμάς, τους ακοίμητους φρουρούς της εργατικής τάξης. Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα η ανάγκη επίσπευσης των βουλευικών εκλογών φαντάζει το λιγότερο προφανής. Μας μένει άλλη μια μάχη, άλλος ένας αγώνας που αυτή την φορά θα τον κερδίσει ο λαός πανηγυρικά. Ο αγώνας των εθνικών εκλογών! Το όνειρο του Νίκου Ζαχαριάδη, του Μάρκου του Βαφειάδη, του Άρη του Βελουχιώτη το όνειρο όλων των εργατών της Ελλάδος θα λάβει σάρκα και οστά. Δεν πειράζει που καθυστερήσαμε 60 χρόνια, το καλό το πράγμα αργεί να γίνει, ή Σπεύδε βραδεώς. Σημασία έχει πως το ΚΚΕ θριάμβευσε στις νομαρχιακές εκλογές και θα θριαμβεύσει και στις βουλευτικές.

Οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί σοκαρισμένοι από τα αποτελέσματα δεν προχώρησαν σε δηλώσεις. Ο πρωθυπουργός της χώρας σύμφωνα με έγκυρες πηγές έχει πέσει σε βαθιά κατάθλιψη πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τον κυρ Τάκη ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου της περιοχής όπου διαμένει ο πρόεδρος της κυβέρνησης. Τις τελευταίες τρεις ώρες έχει παραγγείλει τουλάχιστον 25 κιλά κοντοσούβλι κάτι που είναι πολύ ανησυχητικό. Όταν είχε χάσει τις εκλογές το 2000 είχε παραγγείλει μόνο 12. Ίσως ο μοναδικός αρχηγός κόματος που βρίσκεται σε μια κατάσταη ευφορίας είναι ο κ Γεώργιος Παπανδρέου. Δυστυχώς όμως δεν έχει προβεί σε δηλώσεις ούτε και αυτός αφού το επιτελείο του κόματος προσπαθεί να του εξηγήσει πως ναι μεν είναι καλό που έχασε η ΝΔ οπότε λογικά χαίρεται αλλά πρέπει επίσης να σκεφθεί πως το Πασοκ δεν έχει ούτε ένα νομό. Ενδιαφέρουσα είναι η στάση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.. Πρόκειται να εκδώσει δελτίο τύπου όπου κατά πάσα πιθανότητα θα αναφέρονται τα εξής.
Και σε αυτές τις εκλογές το ΛΑ.Ο.Σ. αύξησε την δύναμή του και με την βοήθεια πάντα του Χριστού, της Παναγίας, των Σαράντα Αγίων, του Αγίου Γεωργίου που σκότωσε τον δράκοντα, του πατριάρχη μας και του αρχιεπισκόπου μας δεν αργεί ο καιρός που θα φτάσουμε στην Κόκκινη Μηλιά.

Έντονος αναβρασμός επικρατεί στην χώρα και μεταξύ των μεταναστών οι οποίοι κατά χιλιάδες προσπαθούν να αναχωρήσουν από την χώρα αναφωνώντας Ίρχεται ο κουμμουνισμόοοοοοοος. Ένας οικονομικός μετανάστης από την Αλβανία έντρομος είπε : τι κάτσει κάνει ελλάδα τώρα με κουμμουνισμό, ήταν που ήταν σκατά τώρα εμείς από ποιόν θα κλέβουμε; Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί πως μπορεί μια μερίδα αλβανών να είναι κακοποιοί αλλά η πλειονότητα είναι οικογενειάρχες άνθρωποι που ξενιτεύτηκαν, έφυγαν από την πατρίδα τους για μια καλύτερη ζώη και κλέβουν για να συντηρήσουν τα παιδιά τους .

Όμως μετά από το εκλογικό αυτό αποτέλεσμα η σχέσεις της Ελλάδος μπαίνουν σε νέα τροχιά. Ήδη η ΕΕ θα αποστείλει υγειονομικό ψυχιατρικό κλιμάκιο για να διαπιστώσει αν οι έλληνες πολίτες έχουν σώας τας φρένας, ενώ οι ΗΠΑ πρόκειται να αποσύρουν τις στρατιωτικές βάσεις για να μην μολυνθούν οι αμερικάνοι στρατιωτικοί και πολίτες που εργάζονται σε αυτές. Ενδέχεται ο Ο.Η.Ε. να οργανώσει καραβάνι αλληλεγγύης για τον ελληνικό λαό το οποίο θα περιλαμβάνει τρόφιμα, ρουχισμό, καθώς και βιβλία των John Rawls, Friedrich von Hayek και Milton Friedman. Ο κουβανός ηγέτης Κάστρο, που ακόμα δεν λεέι να πεθάνει μιας και κακό σκυλί ψώφο δεν έχει (παλία κομμουνιστική παροιμία), καταφθάνει στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα για να συγχαρεί εκ του σύνεγγυς τους έλληνες κομμουνιστές για αυτό το ιστορικό τους κατόρθωμα.

Το ΚΚΕ για να γιορτάσει την μεγάλη του εκλογική νίκη διοργανώνει εκπαιδευτική λατρευτική εκδρομή στη Ρωσία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαμονή σε εργατικές κατοικίες με πρωινό ( ένα ποτήρι βότκα), μεσημεριανό (τρία ποτήρια βότκα) και βραδινό (αέρα κομμουνιστικό κοπανιστό) καθώς και επίσκεψη στο μαυσωλείο του πατερούλη, στο θωρηκτό Ποτέμκιν και στις θερινές εργατικές κατοικίες στην Σιβηρία.

Τέλος τα ιδρυτικά μέλη της νεοιδρυθείσας παράταξης Φιλελεύθερη Συμμαχία αυτοκτόνησαν όποιον κρατούσε κόκκινη σημαία μετά την ανακοίνωση των πρώτων σίγουρων αποτελεσμάτων. Έτσι δυστυχώς μια ομάδα φιλαθλων του Ολυμπιακού βρήκε φρικτό θάνατο από τους αιμοδιψείς καπιταλιστές. Ας είναι αυτοί τα τελευταία θύματα των κεφαλαιούχων στον τόπο μας ή μάλλον καλύτερα στα σοβιέτ μας.

3 σχόλια:

Klearchos είπε...

Η Ελλάδα βάφτηκε κόκκινη... Σαν πασχαλινό αυγό... Έτοιμο για τσούγκρισμα!!

funEL είπε...

Το σχέδιο του Θεού εφαρμόζεται.
Η 6η κοσμοκρατορία του 2024 είναι προ των πυλών.
οι Προ-φητείεςτώρα δι-και-ω-νονταί

ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

(εδώ στη θεσσαλονίκη τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, μπράβο)

+ευλόγησον+

Roark είπε...

Το να κρατάει κανείς σημαία του Ολυμπιακού είναι επαρκής λόγος να τον αυτοκτονήσουμε.

Φεύγω τώρα για να προλάβω το τελευταίο ελικόπτερο από την αμερικάνικη πρεσβεία, πρωτού η Αλέκα και ο Αλέκος την καταλάβουν με τσουγκράνες.