Σάββατο, Ιουλίου 01, 2006

Οι Σωτήρες Μας κ' Ποιοι Μας Εχθρεύονται






Άξιο λόγου θεωρώ να αναφερθούν κάπου όλες οι πιθανές δυνάμεις που μπορούν να βγάλουν από το τέλμα το κατά κοινή ομολογία παρηκμασμένο κράτος της Ανατολικής Γραικυλίας, (η δυτική χάθηκε στον δρόμο 6000 χρόνια κατεγραμμένης ιστορίας δεν είναι και τρία τσιγάρα δρόμος βλέπεις ) για να αρχίσουμε να ελπίζουμε ξανά. Αυτό που πρώτο μου έρχεται στο νου όταν σκέφτομαι την περίτπωση της κοινωνικής, οικονομικής, πολιτικής, γενικά της πολιτισμικής ανάκαμψης είναι οι εξωγήινοι. Είμαι βέβαιος πως αρκετοί δεν πιστεύουν στην ύπαρξη τους παρά το ότι έχουν δει ό,τι σαβούρα έχει παίξει στον κινηματογράφο με εξωγήινο (τώρα τελευταία πρέπει να υπάρχει και μια καλή τσόντα αν τη μάθω θα σας ενημερώσω) και δυσανασχετούν αρκέτοι μάλιστα ίσως να σταματούν να διαβάζουν τις γραμμές αυτές. Όμως εγώ ρωτώ: στους εξωγήινους δεν πιστεύτε, αλλά το ότι θα επανακάμψει η Ανατολική Γραικυλία (ΑΓ για συντομία επειδή ως συνήθως βαριέμαι) το έχετε σίγουρο, ας γελάσω ΓΕΛΑΩ. Όπως και να έχει η υπόθεση οφείλω ως αντικειμενικός παρατηρητής να περιγράψω και αυτή την περίπτωση. Οι εξωγήινοι στην προκειμένη που θα μας σώσουν είναι στην πραγματικότητα τα αδέρφια μας οι Ε ή Γ ή Δ ή τέλος πάντων ένα ωραίο κεφαλαίο γράμμα της αλφαβήτου. Αφού έρθουν από τον συμπαντικό μας γείτονα την Ανδρομέδα (15 τσιγάρα δρόμος νέα μονάδα μέτρησης του χρόνου, η μάρκα δεν έχει σημασία το τσιγάρο άλλωστε στην εποχή μας είναι μια universal σταθερά) θα σκοτώσουν όλους όσους μας εχθρεύονται και εμείς θα γίνουμε πάλι πρώτοι. Α μην ξεχάσω θα σωσουμε και τον υπόλοιπο κόσμο ο οποίος επίσης υποφέρει αλλάτι να κάνει. Σύμφωνα όμως με αυτή την προσσέγιση ποιοι είναι οι εχθροί μας ποιοι θέλουν να σταματήσουν να υπάρχουν γραικύλοι, ποιοι επιθυμούν να χαθούμε από τον χάρτη;

Αρχίζω μία γρήγορη καταμέτρηση των. Πρώτοι στην λίστα φιγουράρουν οι αγαπητοί μας Εβραίοι. Η τόσο συμπαθής ράτσα τους που τόσο έχει βοηθήσει τον κόσμο, ποιός θα ξεχάσει τα ιστορικά σαπούνια FA (=From Ausswits) αλλά και τις φοβερές τους ιδέες τα τραπεζογραμμάτια και όλα τα συναφή πάνω στα οποία στηρίχτηκαν και στηρίζονται όλα τα σύγχρονα αφαιμακτικά ιδρύματα βλ. τράπεζες. Εννοείται πως όταν αναφερόμαστε στους τρισκατάρατους εβραίους δεν ξεχνούμε το all time classic αυτοί σταυρώσαν τον Χριστό καθώς και το επίσης πετυχημένο πέρασε ο Χριστός από την γη και αυτοί δεν το πήρανε χαμπάρι. Στον κατάλογο έρχονται να προστεθούν και οι φίλοι μας οι μασόνοι. Εδώ μιλάμε για γερά και οργανωμένα πράγματα από τα οποία είνα ιαδύνατο να ξεφύγεις μιας και οι μασόνοι έχουν πουλήσει την ψυχή τους εις τον έξω απ’εδώ και τράβα στους απέναντι. Δολοφονικός δε είναι ο συνδιασμός των σύο άνωθεν εχθρών που μας δίνει ένα πραγματικό υπέρ εχθρό άξιο της ράτσας των γραικύλων τον Εβραιο-μασόνο. Συνδυάζει όλα τα κακά και συμφέρει. Προλάβετε γιατί πολλοί τον ζητούν λίγοι τον αποκτούν. Η λίστα όμως βέβαια και δεν σταματά εδώ αλλά συνεχίζεται με τα περήφανα κουμούνια, τους τελειωμένους ανάρχες και τους αποχαυνωμένους αντιεξουσιαστές που βαστούν πρώτοι το λάβαρο της μαλακίας που μας δέρνει σας δέρνει γενικώς που δερνομαστε καθότι είμαστε και μαζόχες. Οι κόκκινοι που λέτε άτιμη φάρα και θέλουν και αυτοί να μας ξεπαστρέψουν όμως δεν θα το πετύχουν. Για το τέλος κράτησα τους πο επικίνδυνους αυτούς που δεν τους καταλάβαίνεις με την πρώτη ματιά για αυτό είναι και οι πιο επικίνδυνοι. Ποιοί είναι; Η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ουσιαστικα πρόκειται για μια εξελιγμένη μορφή εβραίου ο οποίος εφαρμόζει νέες τεχνολογίες για βελτιστοποιήση της αφαιμακτικής μεθόδου. Στις νέες τεχνικές συγκαταλέγονται το διαδίκτυο εργαλείο του σατανά για να μπαίνει στα σπίτια μας, οι υπολογιστές, το μάνατζμέντ, το λιζινγκ και γενικά ότι δεν έχει μετάφραση στην νέα ελληνική και έχει να κάνει με την παγκοσμιοποίηση.

Παγκοσμιοποίηση, μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις έλεγε η γιαγιά της προτελευταίας γκόμενας του τρίτου εξαδέρφου μου που είναι υπότροφος στο Berkley αλλά εγώ την έκανα την μαλακία τώρα άρα πρέπει να μιλήσω και για την globalization όπως την λένε και οι φίλοι μας οι τούρκοι. Αν ρωτήσετε έναν ανυποψίαστο στον δρόμο θα σας πει globalization is defined as the growing economic interdependence of countries worldwide through increasing volume and variety of cross-border transactions in goods and services, free international capital flows, and more rapid and widespread diffusion of technology. ΑΛΛΑ όχι δεν θα μας περάσουν αυτοι σε εμας τέτοια ψέματα. Ακολουθεί ο αληθινός και μοναδικά πραγματικός ορισμός της παγκοσμιοποίησης : Έστιν ουν παγκοσμιοποίηση κάτι πολύ κακό που θέλει το κακό μας καλή μερα μην δει μπροστα της η καριόλα. Αυτός είναι ορισμός τύφλα να έχει ο Αριστοτέλης (κατά μία πολύ πιθανή ιστορία είναι εξωγηίνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: